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Health Benefits Of Apple

There is this old saying which says that apple is a queen of fruit! Apple deservedly belong to the group of the most popular fruit, and their remarkable impact on health has been confirmed by numerous scientific studies.
사과가 과일의 여왕이라네요.
사과가 건강에 주목할만치 효과가 있다는 것은 과학적 연구를 통해 확인된바 있습니다.

I bring you a list of impressive influences of eating apples on your health:

사과의 효과를 나열해보자면
사과는 영양이 풍부하고 늘어난 체중을
되돌리는데 효과가 있습니다.
심장에도 좋고요 ~
당뇨위험도 줄여주고요~
프로 바이오틱 효과가 있으며 소화기 계통
건강에도 좋습니다.

Apples are rich in nutrients.Apples can help to lose excess kilograms.Apples are good for the health of your heart.Apples are also associated with reduced risk of diabetes.Apples can have probiotic effect and improve digestive system health.Apples contain substances that can reduce the risk of cancer.Apples contain antioxidants that protect the lung from oxidative damage and thus help to fight asthma.Apples are good for bone health.Apples can protect the stomach from damage caused by taking drugs such as non-steroidal anti-inflammatory antireumatics.
Antioxidants in apples can protect the brain from aging.Apples contain very little calories, but are therefore very rich in soluble fiber, pectin, which helps in reducing bad cholesterol that damages the arteries.

사과는 암위험을 줄여주고 사과를 즐겨 먹으면 산화위험으로부터 폐를 보호해주는 항산화제 역할을 해서 천식이 걸리지 않는다.
사과는 뼈건강에도 좋고 비스테로이드계
항염증 소염제와 같은 약을 먹음으로써 오는 위 손상을 막아준다.
또한 뇌손상도 막아주고
칼로리가 적지만 동맥에 손상을 주는 나쁜 콜레스테롤을 줄이는데 도움을 주는 수용성 섬유질과 펙틴이 풍부하다네요.

Recent studies have shown that adults who eat at least two apples a day have less chance of developing hypertension by up to 37% compared to those who do not eat.

최근 연구에 의하면 적어도 하루에 두개의 사과를 먹으면 먹지 않은 사람에 비해
37%까지 고혈압 발생률을 줄일수 있답니다.

They have long been called a natural toothbrush. Although consuming apples does not actually clean the teeth, but chewing apple stimulates the gum, and apple juice increases saliva production, which reduces tooth decay by lowering the level of bacteria in the mouth.

사과를 먹으면 자연 칫솔질 하는 효과가 있다고 오랫동안 알려져 왔는데요 ~
사과를 씹음으로써 잇몸을 활성화시키고
~~~~
사과주스는 침생성을  증가시켜 입속 박테리아를 줄여줌으로써 치아 충치를 줄여줍니다.

The apple stimulates the production of acetylcholine in the body, a chemical that transmits impulses between nerve cells and thus keeps the brain active, strengthens memory, and potentially postpones the onset of Alzheimer’s disease.

사과는 몸속에서 아세틸콜린 생성을 자극합니다.
아세틸콜린은 신경흥분 전달물질로
뇌를 활발하게 하고, 기억력을  강화시키며
알츠하이머병의 발생을 잠재적으로 연기한다.

The apple also contains monosaccharide fructose, a sugar that reduces the desire for sweetness, and does not cause a change in blood glucose concentration.
사과는 단당류여서
혈중 포도당 농도가 변하지 않는다.
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 non-steroidal anti-inflammatory antireumatics  비스테로이드계 항염증 소염제
신경전달 물질 ~ 아드레날린, 아세틸콜린
monosaccharide fructose  단당류 과당
glucose  포도당
ex)Glucose, fructose and galactose are all monosaccharides termed “simple sugars".
포도당,과당 그리고 갈락토오즈는 단당류이다.
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이렇게 좋은 사과를 안먹을 이유가 없겠죠? 만병통치약 같아요.
하루에 하나만 먹어도 건강을 챙길수 있는
사과!!!   효과를 알고 먹으면 더 피와 살이 되리라 생각되요.
사과로 건강 챙기세요.

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